Turgutlu Selman Işılak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://turgutlusml.meb.k12.tr
Adres : Kurtuluş mah. Balkan sk. no 2 Turgutlu/Manisa
VİZYON : BİZLER, TURGUTLU SELMAN IŞILAK SAĞLIK MESLEK LİSESİ OLARAK MİLLİ EĞİTİM TEMEL KANUNUNUN BELİRTTİĞİ GENEL AMAÇLAR ÇERÇEVESİNDE, ATATÜRK İNKILAP VE İLKELERİNE BAĞLI, ULUSUNUN İNSANİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİNİ BENİMSEYEN, KORUYAN VE GELİŞTİREN, YAŞAMI SEVEN, ÇAĞDAŞ, KATILIMCI, YARATICI, İNSAN HAKLARINA VE TÜRKİYE CUMHURİYETİNE KARŞI, GÖREV VE SORUMLULUKLARINI BİLEN, VE BUNLARI DAVRANIŞ HALİNE GETİRMİŞ, KENDİNİ YENİLEYEN, GÜVENLİ VE MUTLU BİREYLER YETİŞTİRMEK İÇİN VARIZ.
MİSYON : • Farklılıklarımızın farkındayız. Bunların birer zenginlik kaynağı olduğuna inanıyoruz. Bilimsellik • Evrensellik • Toplumsal Yararlılık • Çağdaşlık • Yenilikçilik ve Yaratıcılık • Katılımcılık • Güvenilirlik
BAŞARILAR :

Saatler : 08:15 - 16:55
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : İLÇE MERKEZİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : MERKEZDE
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okulumuz TÜBİTAK 4006 projesi kapsamında 17 proje çalışması yapmıştır.